Foto’s/ Portfolio

Boomer Sky

Keeshond Milo

Chihuahua Bibi

 

Boomer Lana, na de eerste trimbeurt, erg onwennig vond ze het in het begin. Eenmaal in bad begint ze heerlijk te ontspannen.
Hier het betoverende resultaat van een puppy met een fluffy-pupmodel!


Lucia bij Trim Totaal in Kampen getrimd

Nova Scotia Duck Tolling Retriever – Kruising, Lucia komt uit Spanje en vond het allemaal best spannend. We zijn snel vriendjes geworden met een rustig trim-tempo en een knuffel tussendoor.

Ze heeft een langharige vacht met weinig onderwol. Haar broek en poten zijn uitgedund. Staart, oren en flanken zijn ingekort met een natuurlijke look!


Nele, hier rechts, is een Pumi, deze staan bekend om hun dunne, kroezige krulvacht. Hier is ze mee tijdens mijn opleiding in Barneveld en heb ik geleerd hoe ik een dunne vacht toch vol kan knippen en laten lijken.  Ze is een erg fijn model waarmee ik gelijk een klik had, erg belangrijk tijdens een workshop of trimbehandeling!


Bubu is een SchnauzerCairn Terrier, Bodhi en rechts Snauzer Bubu. Beide bezitten een ruwharige vacht en zijn geplukt en gestript.
Tussen plukken en strippen zit een verschil. We kunnen overleggen wat voor uw (ruwharige) hond het beste werkt.

Plukken houdt in dat de oude, dode ruwe haren worden verwijderd bij een ruwharige vacht en zo plaatsmaakt voor een nieuwe pels. Vaak wordt bij dit aspect van het trimmen de hond omgetoverd tot weer een jonge hond met zachte puppy-vacht!


 

Labradoodles, altijd een fijn karakter. De vacht daareentegen kan soms erg bewerkelijk zijn.

Max, is geplukt vanwege zijn ruwharige vacht. Andere ‘doodles’ kunnen een zogenaamde fleece tot erg dichte kroesvacht hebben, zoals Yumi, hier rechts.

Uiteraard kunnen we de mogelijkheden bespreken wat bij uw ‘doodle’ en uw vermogen dit bij  te houden, het beste past!


 

Yana is een Maltezer

Haar oortjes mochten mooi lang blijven.

Yana

 

 

 

 

 

 

 


Boomer Beauty met haar prachtige blauwe ogen is volledig geknipt met effileerschaar.

 

Chihuahua Bibi wilde graag haar nageltjes bij laten werken