Over mij/Missie

Dag allemaal,
leuk dat u mijn website bekijkt. Op deze pagina zal ik mezelf kort voorstellen.
Ik ben Jamanda Smit en een echte dierenliefhebber. Al vanaf mijn jeugd met van allerlei dieren bezig en ermee opgegroeid. Met name paarden, knaagdieren, vogels en honden.

Nooit een kattenmens geweest en nu uiteindelijk toch twee katten als huisdier! Milou is een lapjespoes en een echte allemansvriend, maar ook een echt ‘kattekoppie’. Argon is een chille, maar avontuurlijke cyperse kater.

Argon & Milou

Missie
Mijn missie is er met mijn kennis en veterinaire ervaring voor te zorgen dat alle dieren die op mijn pad komen de verzorging te geven die het nodig heeft en verdiend.
Na een behandeling van Trim Salabim zal uw dier weer lekker in zijn of haar vel zitten!

Kennis en ervaring
In 2009 haalde ik mijn MBO diploma’s dierverzorging & management en paraveterinair dierenartsassistent.

Als paraveterinair heb ik veel gewerkt in dierenklinieken en veterinaire laboratoria, deze kennis kan ik toepassen op de dieren die ik trim. Zo kan het zijn dat ik tijdens een trimbeurt constateer dat uw dier huidproblemen, allergieën of parasieten heeft en u daar advies over geven, of desnoods doorverwijzen naar een dierenarts.

In 2016 begon ik aan mijn opleiding tot professioneel hondentrimster en heb mijn diploma na een aantal stages in verschillende salons gehaald. In 2018 heb ik mijn bedrijf trimsalon Trim Salabim opgestart.

Hier kan ik mijn liefde voor dieren en mijn creativiteit helemaal in kwijt!

 

Trim Salabim & het toverstafje

Een trimbehandeling voelt voor mij altijd als het omtoveren van een dier, maar de naam komt eigenlijk voort uit de vele wensen van klanten. Soms lijken deze haast onhaalbaar,  en dat is voor mij een belangrijk uitgangspunt in mijn werk.

We gaan samen in gesprek over uw wensen en mijn mogelijkheden daarin en ik ga vervolgens met mijn ‘toverstafje’ aan de slag om dit te realiseren!

Gedrag en communicatie
Een belangrijk deel van het trimmen is communicatie. Bij dieren is dit natuurlijk vooral non-verbaal en ik besteed dan ook veel aandacht aan hoe uw dier zich voelt. Zodat uw huisdier zo weinig mogelijk stress ervaart.

Van nature ben ik een rustig persoon en voel ik dieren goed aan, door mijn vele ervaring met dieren is dit nog sterker ontwikkeld.

Zo heeft u aan het eind een fraai geknipt huisdier, uw dier gaat ontspannen weer naar huis en ik? Ik heb er weer een nieuwe -minder- harige vriend bij!